PSD Lupeni asigură deplasarea suporterilor echipei Minerul Lupeni la Brad

PSD Lupeni asigură deplasarea suporterilor echipei Minerul Lupeni la Brad
Echipa de fotbal Minerul Lupeni joacă sâmbătă, 25 mai 2024, meciul decisiv pentru promovarea în eșalonul superior al fotbalului românesc, obiectivul principal pe care și l-au propus, încă de la începerea ediției din acest an a campionatului Ligii a IV-a.
Minerul Lupeni joacă în meciul decisiv de la Brad cu echipa locală Aurul Brad, aceasta fiind principalul său competitori la promovare.
Primarul Municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță arată că, după ce a observat o dorință foarte mare a suporterilor de a se deplasa la Brad pentru a susține echipa, împreună cu Organizația municiaplă a PSD Lupeni,  a fost luată decizia de a susține acest demers prin punerea la dispoziția suporterilor echipei de fotbal a mijloacelor de transport necesare deplasării la Brad.
”Minerul Lupeni joacă sâmbătă avem un meci foarte important la Brad, de care depinde succesul obiectivului nostru: promovarea. Dorim să câștigăm meciul și implicit locul I care ne dă dreptul de a promova în Liga a III-a. Am hotărât împreună cu colegii din PSD Lupeni, să sprijinim deplasarea suporterilor la meci. Organizarea deplasării va fi făcută de reprezentanții suporterilor, dar și de ai Clubului sportiv Minerul Lupeni. Îi invit pe toți suporterii echipei noastre să mergem împreună, pe drumul victoriei, și în fotbal!”
 
Meciul de fotbal Aurul Brad – Minerul Lupeni se dispută sâmbătă, 25 mai 2024, orele 11.00, pe stadionul din Brad.