Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: RAD MARCEL DANIEL

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: RAD MARCEL DANIEL

Consilier local PSD de trei mandate, dr.ing. RAD MARCEL DANIEL este consilierul local de la Lupeni cu cea mai mare longevitate în această calitate, având 5 mandate la activ și în prezent aflându-se în fața candidaturii pentru cel de-al șaselea mandat.

În cei puțin peste 50 de ani de viață, Rad Marcel Daniel a acumulat deja o bogată experiență profesională, politică și administrativă, care se regăsesc nu doar în CV-ul său, ci și în multe din proiectele de dezvoltare locală din municipiul Lupeni. Fost șef al serviciului de Relații cu clienții de la Electrica Lupeni și, în prezent, cercetător științific în cadrul prestigiosului Institut de Cercetare-Dezvoltare INSEMEX Petroșani, unde a fost ales și în calitatea de președinte de sindicat, Rad Marcel Daniel este membru al echipei PSD din anul 2013 când, dezamăgit de politica fostului președinte al României, Traian Băsescu, a venit în echipa social-democraților, răspunzând invitației primite din partea liderului acestei formațiuni, senatorul Cristian Resmeriță. ”Am făcut atunci o alegere înțeleaptă, pentru că an de an, PSD Lupeni a confirmat că este un partid pentru oameni și mă bucur că am putut fi și eu parte a acestui mod de abordare a acțiunii politice”, spune Rad Marcel Daniel.

Desigur, realizările în ritm accelerat din ultimii 7 ani i-au dat și lui Rad Marcel Daniel, asemenea majorității cetățenilor din această localitate, încrederea deplină în profesionalismul primarului Lucian Resmeriță. ”Municipiul Lupeni s-a dezvoltat într-un ritm accelerat, în ultimii 7 ani, un ritm fără precedent în istoria anilor de după 1989. Ideile de proiecte, care au vizat toate sferele de interes public, de la infrastructură, educație, sănătate, cultură și sport până la turism, economie și proiecție de perspectivă, s-au concretizat în atragerea de finanțări europene considerabile, iar efectele acestor investiții sunt acum din ce în ce mai vizibile. Iar aceste rezultate vin și ca urmare a faptului că Lucian Resmeriță este un primar care știe să pună în valoare întreaga sa echipă. Este un om care are încredere în profesioniști și care nu se pretinde a fi cel care le știe pe toate, dar care știe să asculte, să aprecieze și să valorizeze fiecare profesionist din echipa sa, atât de la Primărie sau din Consiliul local, cât și de la partid. Acesta este doar unul din multiplele motive pentru care și eu mă simt onorat că fac parte din această echipă și că pot să-mi pun experiența și competența în slujba comunității locale din municipiul Lupeni”, adaugă Rad Marcel Daniel.

Propus pe listele de consilieri locali cu care care PSD Lupeni se va prezenta în fața electoratului în cadrul alegerilor locale din 9 iunie 2024, Rad Marcel Daniel apreciază că, după ce mare parte din problemele ce țin de infrastructură au fost deja rezolvate, marile provocări ale următorului mandat vor fi pentru primarul Lucian Resmeriță cele care să poată crea premisele relansării economice și sociale, care să se reflecte în creșterea standardelor de trai ale locuitorilor. ”Din fericire, pentru toate acestea, PSD Lupeni și primarul Lucian Resmeriță au deja proiecte concrete, ambițioase, a căror implementare va conduce, într-un final, la creșterea calității vieții cetățenilor din municipiul Lupeni”, este convins Rad Marcel Daniel.

De aceea, acesta este convins deja că, beneficiind de cel mai bun primar și cea mai bună echipă de consilieri locali, PSD va câștiga detașat alegerile din municipiul Lupeni. Și odată cu ei, de fapt, cei mai importanți câștigători ai acestor alegeri vor fi chiar locuitorii municipiului Lupeni.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group