Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: RODICA CÎMPEAN

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: RODICA CÎMPEAN

Numele doamnei Rodica Cîmpean este rostit cu admirație și respect în municipiul Lupeni, atât de cei care-i cunosc admirabila carieră profesională, dar și de cei care i-au urmărit parcursul activităților sale din domeniul politic și al administrației publice locale.

Educator de profesie și vocație, RODICA CÎMPEAN este unul dintre dascălii apreciați și respectați în municipiul Lupeni, dar în același timp un om ancorat în viața socială și politică a comunității locale de aici. În cei peste 40 de ani de activitate ca educator, a avut ocazia să fie călăuză spre educație și spre viață multor generații de lupeneni, inclusiv celor doi frați Cristian și Lucian Resmeriță, cu care se declară onorată să facă astăzi echipă în cadrul Organizației PSD Lupeni.

Anul 2024 este pentru Rodica Cîmpean un an cu multiple semnificații. Asta deoarece, pe de o parte, este anul în care va pune punct unei cariere de peste 40 de ani ca educator la Grădinița ”Lumea Copiilor”, o meserie pe care însă n-ar ezita să o îmbrățișeze din nou. La fel cum și în politică, după patru mandate de consilier local din partea PSD, în care a avut și onoarea de a fi președinte al Comisiei de Cultură și Educație din cadrul Consiliului local Lupeni, Rodica Cîmpean spune că, deși era pregătită să facă un pas în spate, este pregătită pentru un al cincilea mandat în care să onoreze încrederea partidului și, mai ales, a cetățenilor din municipiul Lupeni.

De ani buni, Rodica Cîmpean conduce Organizația municipală Lupeni a Femeilor Social-Democrate (OFSD). A intrat în viața politică de la bun început în echipa social-democraților din Lupeni, de mai bine de două decenii și, pentru că a găsit aici oameni cu adevărat preocupați de problemele oamenilor, a rămas alături de aceștia, fiind un pilon de bază al acestei mari familii politice. ”În politică e foarte important să simți că există un spirit de echipă, că există preocupări pentru oameni, că există interes pentru toate aspectele care țin de viața locuitorilor, de nevoile și așteptările acestora. Asta am găsit eu la PSD Lupeni, iar acum, când mă aflu în fața celui de-al cincilea mandat de consilier local, mă simt la fel de entuziastă și deosebit de încântată de ceea ce acești tineri minunați care mi-au fost cândva elevi la grădiniță și care astăzi reprezintă cu cinste Lupeniul și PSD, unul în Parlament iar celălalt la Primărie, au reușit să facă pentru oamenii din municipiul Lupeni, desigur împreună cu frumoasa și unita noastră echipă politică a acestui partid”, spune Rodica Cîmpean.

Aceasta apreciază că dintotdeauna PSD a fost un partid care s-a potrivit perfect pe nevoile și așteptările oamenilor din municipiul Lupeni, ca de altfel din întreaga Vale a Jiului. Cât despre succesul PSD la Lupeni, aceasta este convinsă că pentru primarul Lucian Resmeriță și echipa PSD, faptele vorbesc de la sine, iar ca argument în plus faptul că tot mai mulți oameni care sunt corect informați și care percep realitățile din această comunitate vin alături de PSD, inclusiv tineri dar și foarte mulți oameni care nu au fost până acum în PSD este edificator pentru felul în care, la Lupeni, politica și administrația se dovedesc a fi unele cu adevărat pentru oameni!

Dincolo de investițiile în modernizarea infrastructurii publice, un argument esențial în accepțiunea doamnei Rodica Cîmpean privind activitatea primarului Lucian Resmeriță este cel din domeniul educației și culturii, aspecte în care Lupeniul a reușit, în ultimii ani, să facă pași semnificativi înainte. ”În Consiliul local îndeplinesc calitatea de Președinte al Comisiei pentru Cultură și cunoscând în detaliu ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în acest domeniu la Lupeni, trăiesc acea satisfacție a faptului că municipiul Lupeni devine tot mai mult o Capitală culturală respectată și apreciată, iar aspirațiile noastre la acest statut sunt deja confirmate de reușitele de până acum. Toate aceste lucruri și încă multe altele au devenit realitate în Lupeniul condus de Lucian Resmeriță și am convingerea că, în anii următori, lucrurile vor cunoaște o ascensiune și din această perspectivă”, arată Rodica Cîmpean.

Cu această satisfacție a reușitelor fără dubii în ceea ce privește aproape orice domeniu al vieții publice din municipiul Lupeni, reușite semnate de Lucian Resmeriță și echipa PSD, decizia doamnei Rodica Cîmpean de a accepta o nominalizare pentru un al cincilea mandat în componența viitorului Consiliu local a venit în mod firesc așa cum, în accepțiunea domniei sale, și voturile pentru primarul propus de PSD Lupeni și echipa de consilieri a acestuia, vor veni, pe 9 iunie 2024, la fel de firesc, din partea majorității cetățenilor din Lupeni pe care și Rodica Cîmpean își propune să-i reprezinte cu același respect și cu aceeași pasiune în tot ceea ce face.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002 Executat de Exclusiv Media Group