Sărbătorește-ți copilul într-un decor de vis cu facilități de top la Castelul Lupilor Transilvania

Sărbătorește-ți copilul într-un decor de vis cu facilități de top la Castelul Lupilor Transilvania

Sezonul de vară aduce și mai multe vești bune pentru prietenii de la Castelul Lupilor Transilvania.

Centrul muzeal și de recreere „Castelul Lupilor Transilvania”, situat în localitatea hunedoreană Chimindia și-a extins programul de vizitare pe întreaga perioadă a verii, în fiecare zi de la ora 10:00 la ora 20:00, pentru a evita temperaturile ridicate de vară care au crescut și vor continua să crească în următoarea perioadă.

Dincolo de oportunitatea vizitării castelului și de poveștile frumoase țesute în jurul acestuia, turiștii care ajung aici pot vizita și mini-muzeul satului tradițional românesc, pe aleile căruia sunt amplasate miniaturi de gospodării tradiționale din toate zonele etnografice ale României, realizate de maestrul Ioan Rodoș, Castelul Lupilor Transilvania este un veritabil paradis al distracției pentru copii, în curtea castelului cei mici având posibilități de joacă și distracție atractive și diverse.

Mai mult, gazdele au inițiat un nou program prin care în ambianța fascinantă de la Castelul Lupilor Transilvania pot fi organizate evenimente speciale, cum este spre exemplu serbarea zilei de naștere pentru copii. Administratorul acestul complex muzeal, turistic și de divertisment, Beniamin Coțan dă asigurări că, dacă sunteți în căutarea unui loc magic și plin de aventuri pentru a sărbători ziua de naștere a micuțului vostru, Castelul Lupilor Transilvania este alegerea perfectă!

Astfel, la un cost de numai 45 de lei/copil pentru serbarea zilei de naștere, aveți acces nelimitat la următoarele facilități:

Vizitarea Castelului: Descoperiți istoria și legendele fascinante ale acestui castel fermecător. Copiii pot vizita Sala de Dineu Boierească în care se află masa principală a boierilor, masa secretelor dar și locul de brodat. Pivnița cu vinuri unde timpul pare să se oprească, iar fiecare sticlă spune o poveste aparte, povestea străveche a pământului nostru și a meșterilor care au îngrijit cu grijă vița de vie.

Grădina-muzeu: Copiii se vor bucura de florile din grădina castelului iar apoi pot admira câteva zeci de machete care reprezintă gospodării din toate regiunile țării și care au fost realizate cu iscusiță de meșterul Ion Rodoș, singurul maestru al artei populare românești prezent în Cartea Recordurilor.

Loc de Joacă pe Două Etaje: Un spațiu de 400 de metri pătrați, construit pe două etaje, dedicat aventurilor pentru copiii de toate vârstele. Locul de joacă cuprinde tobogane, tiroliene, cățărători, piscină cu bile, leagăne în diverse forme etc.

Tobogane Gonflabile: Unul dintre punctele de atracție preferate ale zilei sunt și cele două tobogane gonflabile aflate în curtea castelului.

Plimbare cu Trenulețul Lupilor: O călătorie magică prin peisajele pitorești de lângă castel, oferind o experiență de neuitat pentru cei mici și mari deopotrivă. Trenulețul oferă și transport gratuit dus-întors de la parcarea noastră aflată peste drum de Giardini di Zoe.

O masă delicioasă la alegere din meniul Castelului: Preparate simple dar delicioase, pregătite cu grijă pentru a satisface toate gusturile. Aici, oaspeții au opțiuni variate pentru toată familia.

Ședință foto alături de mascota castelului: Nu ratați ocazia de a face o fotografie memorabilă cu Lupișor și Scufița Roșie, mascotele Castelului Lupilor Transilvania, un suvenir perfect pentru albumul de familie.

Beniamin Coțan, administratorul complexului spune că, și mai mult de atât, pe lângă toate cele prezentate mai sus, vecinii de la noul complex de divertisment „Zoolandia”, situat în imediata vecinătate a Castelului Lupenilor, abia așteaptă să îi primească pe copii pentru doar 10 lei în plus. Aici, gazdele de la Zoolandia invită copiii să viziteze parcul de distracție cu acces nelimitat pe toate instalațiile: tiroliană, jocuri pe apă și barca piraților etc. De asemenea, în preț este inclusă și vizitarea mini-grădinii ZOO cu animăluțe precum, cerbi pitici, struți, lame, alpaca, ponei, măgari, păuni și multe altele.

În pachetul ”Serbarea zilei de naștere pentru copii la Castelul Lupilor Transilvania”, nici părinții nu sunt lăsați deoparte! Aceștia sunt invitați să viziteze, la rândul lor, toate atracțiile de la castel, descoperind magia și istoria acestuia. Apoi, se pot relaxa pe terasa de lângă locurile de joacă, supraveghindu-și astfel copiii în timp ce se bucură de o băutură răcoritoare și de peisajele pitorești din grădinia castelului.

”Vă așteptăm cu drag să sărbătoriți ziua de naștere a copilului dumneavoastră într-un cadru de poveste, plin de magie și aventuri la Castelul Lupilor Transilvania!”, este invitația lansată de Beniamin Coțan, gazda dumneavoastră.

Pentru detalii și rezervări: 0762159787  sau 0749574900.