After Party cu DJ Săgeată la Unforgettable festival 2024

After Party cu DJ Săgeată la Unforgettable festival 2024

Prima ediție a festivalului „Unforgattable”, desfășurat la mijlocul lunii septembrie 2024 la București a adus în fața a zeci de mii de spectactori nume cu adevărat de neuitat din lumea artei muzicale românești și internaționale.

La petrecere au fost invitați artiști de top precum Al Bano & Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Laura Bretan, Montserrat Marti Caballe (în prima zi de festival), Julien Dassin, Chiara di Bari, Daniel Lavoie, Lara Fabian, Garou (în cea de-a doua zi de festival), Theo Rose, Gipsy Kings, Jessie J (în cea de-a treia zi de festival).

Fiecare din cele trei seri ale festivalului ”Unforgattable 2024” a continuat cu un „After Party”, la care muzica bună a fost asigurată de DJ Arrow, alian DJ Săgeată, nimeni altul decât petroșeneanul Eugen Stăncioiu. Cum petrecerea de după petrecere este întotdeauna cea mai reușit, mii de oameni s-au bucurat și au dansat pe mix-urile cu muzica anilor 80-70-60 oferite de DJ Săgeată.

„M-am bucurat că, în fiecare seară, la After Party am avut parte de un public extraordinar, bun cunoscător de muzică și dornic de dans și distracție. Sunt onorat de asemenea de faptul că am avut bucuria de a reprezenta Petroșaniul și Valea Jiului la două dintre cele mai mari festivaluri muzicale din România: Unforgattable 2024 București și Untold 2024 Cluj Napoca, mai ales că la festivalul de la București am și fost prezentat ca fiind un DJ care vine de la Petroșani”, spune Eugen Stăcioiu.

Acesta se declară deja pregătit și pentru cea de-a doua ediție a „Unforgattable Festival 2025” dar și pentru fiecare party muzical, pe scene mai mari sau mai mici din România, unde promite tuturor mixuri muzicale de cea mai bună calitate. Eugen Stăcioiu este prezent pe scena muzicală din Petroșani, din Valea Jiului și din România de 30 de ani.