Pregoterm este pregătit corespunzător pentru a acționa la deszăpezire în Vulcan și chiar la Aninoasa

ile gheorghe1Potrivit primarului municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile, reprezentanții firmei locale de gospodărie Pregoterm sunt pregătiți corespunzător pentru a face față, cu utilaje și resurse umane, în acțiunile de deszăpezire a drumurilor și trotuarelor din localitate. ”Avem un program bine stabilit din toate punctele de vedere. Atât cei de la Pregoterm, cât și serviciul de gospodărie de la Primăria Vulcan sunt pregatiți pentru a face față capriciilor iernii. Avem utilaje suficiente, am achiziționat nisip și sare, astfel încât să avem asigurat materialul antirapant necesar. Avem un program de intervenție pe zone, pe strazi și alei pietonale, astfel încât  în ficerare zi, vom acționa corespunzător la curățarea zăpezii, astfel încât la Vulcan circulația rutieră și pietonală să se desfășoare normal.  Acest program l-am trimis chiar și la Prefectură și la Consiliul Județean, spre știință”, spune Gheorghe Ile.

 Și în această iarnă, la Vulcan, resursa umană utilizată la curățarea drumurilor de zăpadă și gheață va fi suplimentată, pe lângă salariații de la Pregoterm urmând să fie constituite și echipe formate din beneficiari ai venitului  minim garantat și de la ajutoare sociale.

 Mai mult, primarul Ile spune că firma Pregoterm este pregătită să acționeze nu doar pe raza municipului Vulcan ci, dacă vor exista solicitări în acest sens, la fel ca și în anii trecuți, și pe raza orașului Aninoasa.