Încep lucrările la reamenajarea și modernizarea cinematografului ”Victoria” din Petroșani

cinema victoriaCinematograful ”Victoria” din municipiul Petroșani urmează să fie reabilitat, începând cu acest an, după ce Compania Națională de Investiții a aprobat proiectul administrației locale de la Petroșani.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit confirmarea Companiei Naționale de Investiții asupra începerii acestei investiții. ”Am primit o înștiințre oficială de la Compania Naţională de Investiţii prin care suntem informați că a fost semnat contractul de achiziţie publică privind realizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie pentru obiectivul de investiţii ”Reabilitare şi modernizare a cinematografului Victoria din municipiul Petroşani”. În primă fază vor fi efectuate serviciile de proiectare, dar în cel mai scurt timp, probabil, constructorii se vor apuca de lucrări”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Potrivit acestuia, la finalizarea investiției, Cinematograful ”Victoria” din Petroșani va fi unul dintre cele mai moderne unități cinematografice din țara noastră.

Serviciile de proiectare pentru acest obiectiv au fost adjudecate, în urma licitației organizate de CNI, de către firma Archi Design SRL, iar lucrările de contrucție vor fi executate de societatea Masa Adrigela SRL din Petroșani.