CEH oprește din 10 februarie furnizarea agentului termic la Vulcan

paroseniDupă municipiul Lupeni, nici vulcănenii nu vor mai beneficia, începând de miercuri, 10 februarie 2015, de livrarea de agent termic. Măsura va afecta atât instituțiile publice racordate la rețea de termoficare în sistem centralizat (în mod special Spitalul Municipal Vulcan), dar și cele câteva sute de locuințe care nu s-au debranșat de la termoficare.

Potrivit unui comunicat de presă al CEH, măsura vine ca urmare a faptului că , până la această dată, nu au fost concretizate măsurile asumate prin nota de sedinta nr.1309 încheiată în data de 25.01.2016 la sediul Complexului Energetic Hunedoara SA-Sucursala Electrocentrale Paroșeni, prin care Primăria Municipiului Vulcan s-a angajat să identifice posibilitățile legale de preluare, începând cu data de 01.02.2016, a serviciului de distribuție a energiei termice în Municipiul Vulcan, prin SC Pregoterm SA Vulcan.

Măsura are la bază, de asemenea, adresa nr.63/01.02.2016 emisă de către Lichidatorul Judiciar Quantum SPRL al  SC SC Termoficare Vulcan SA, societate aflată în faliment, prin care se solicita livrarea unei cantități de 200 Gcal numai pentru primele zile ale lunii februarie 2016 dar și procesul verbal al ședintei din data de 08.02.2016 al creditorilor SC Termoficare Vulcan SA, prin care s-a votat propunerea de sistare a furnizarii agentului termic de către SC Termoficare Vulcan SA, începand cu data de 10.02.2016, ora 09:00.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.