Noul președinte al Senatului Universității din Petroșani este Nicolae Pătrășcoiu

patrascoiuNoul Senat al Universității din Petroșani, reunit astăzi în noua sa componență, rezultată după alegerile de săptămâna trecută, l-a desemnat în funcția dePreședinte pe conf.univ.dr.ing. Nicolae Pătrășcoiu.

Acesta i-a întrecut, cu 22 de voturi ”pentru” pe ceilalți doi contracandidați, prof.univ.dr.ing. Sorin Radu (11 voturi), respectiv prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser (8 voturi). Conf.univ.dr.ing. Nicolae Pătrășcoiu este Decan al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică  și unul dintre cei mai apreciați membri ai comunității academice de la Universitatea din Petroșani.

Alegerile de la Universitatea din Petroșani se apropie de momentul culminant pe care-l reprezintă deemnarea viitorului rector. Potrivit calendarului de alegeri, în periada 16-22 februarie 2016, este prograjmată depunerea candidaturilor, urmând ca alegerile pentru cea mai înaltă funcție de conducere de la Universitatea din Petroșani să aibă loc în data de 24 februarie.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.