Dragobetele deputatului Resmeriță

dragobetePentru noi, românii, Ziua Iubirii a fost, este și rămâne tradiționalul nostru Dragobete, pe care-l sărbătorim, an de an, pe 24 februarie. 
Evenimentul nu a trecut neobservat nici la Lupeni, acolo unde deputatul Cristian Resmeriţă  a ținut să fie alături de elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic din Lupeni care au sărbătorit, astăzi, Dragobetele.   Evenimentul a fost unul pe măsură, elevii acestui liceu, sub  directa coordonare a unui colectiv de cadre didactice format din doamnele  director Aurelia Bucur, Furdui Daniela , Florea Gabriela şi cu colaborarea doamnelor profesor din  catedra de Lb. Română, reușind să creeze o atmosferă cu adevărat demnă de o astfel de frumoasă sărbătoare.
Astfe, după o frumoasă prezentare a semnificaţiei Zilei de Dragobete, făcută de domnişoara Lumperdean Denisa,  în care au  fost detaliate   obiceiurile şi  tradiţiile străvechi practicate în această zi  de români, primii 13 (număr cu noroc la români !) câştigători ai concursului ,,Cea mai frumoasă Declaraţie de Dragoste ” s-au dovedit a fi: Nariţă Bianca, Văleanu Bianca,Pascu Bogdan, Cîrlig Ionuţ, Chiţă Andreia, Farcău Ana, Grosser Ioan, Ştirbu Alexandru, Mihăiasă Bianca, Paul Anastasia, Dobriţoiu Andreia , Lumperdean Denisa şi Tanascu Aurelia.
Pentru inspirația lor, cu toții au fost premiaţi de tânărul  deputat Cristian Resmeriţă. ”Sunt foarte emoţionat de fiecare dată când sunt în mijlocul tinerilor,cu atât mai mult astăzi când am participat la acest eveniment în care s-a vorbit doar despre  iubire. Mă bucur din suflet să văd că tinerii noştrii continuă şi respectă tradiţiile româneşti şi de aceea am considerat că este foarte important să fiu alături de ei şi în această zi, la fel ca de fiecare dată când am fost invitat, şi şă încurajez frumoasa iniţiativă a cadrelor didactice şi elevilor din acest liceu de a premia iubirea”, a declarat deputatul Cristian Resmeriță.
***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.