”Un mărțișor pentru deveni” din partea voluntarilor Crucii Roșii

crucea rosieCu o echipă nouă de voluntari entuziasti, Subfiliala de Cruce Roşie din Deva, a demarat acţiunea „Un mărţişor pentru deveni!”, acţiune care s-a derulat în perioada 26-29 februarie. Acest proiect a avut ca obiect comercializarea de mărţişoare confecţionate și recondiţionate de voluntarii şi prietenii Crucii Roşii Deva, precum şi de partenerii acestui proiect.

Acţiunea a avut loc în două puncte centrale din municipiul Deva, şi anume, în faţa Spitalului Municipal   şi în Piaţa Victoriei. Complexul Aqualand Deva s-a alăturat proiectului nostru şi ne-a permis sa amplasăm un alt stand în incinta lui. În schimbul mărţişoarelor, devenii au plătit cât au considerat de cuviinţă, sub formă de donaţie, banii fiind introduşi în urnele existente la standuri. De asemenea s-au împărţit diplome şi pliante care conţin informaţii generale  despre activitatea desfășurată, despre ce dorim să facem în viitor şi o invitaţie pentru cei care doresc să se implice, de a se alătura echipei noastre.

Proiectul Crucii Roşii Deva „Un mărţişor pentru deveni!” s-a desfăşurat în colaborare cu Clubul Leo Sarmizegetusa al Colegiului Naţional „Decebal”  Deva şi cu Colegiul Pedagogic „Regina Maria”. Acestei initiaţiative s-au mai alăturat Şcoala Primară Mărtineşti, Grădiniţa P.N. Orăştie, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”,  Liceul teoretic „Teglas Gabor”.

Acest proiect s-a încheiat în seara zilei de 1 Martie cu un concert caritabil susţinut de trupa folk-rock „Pragu’ de Sus”, la „Old House” Deva.

Fondurile obţinute în urma acestei campanii au atins suma de 6403 RON şi vor fi folosite pentru a susţine proiectele sociale ale Crucii Roşii Deva, derularea binecunoscutului concurs „Sanitarii Pricepuţi”, precum şi dezvoltarea unei reţele de voluntari instruită şi motivată care să desfaşoare activităţi în beneficiul comunităţii devene şi în concordanţă cu principiile fundamentale ale Crucii Roşii.

”Dorim să mulţumim tuturor celor menţionaţi mai sus si celor peste 40 de voluntari participanţi pentru implicarea activă în acest proiect şi nu în ultimul rând devenilor care au donat. Considerăm că această acţiune a avut un mare succes. Am dovedit că putem face lucruri minunate impreună!”, spune Dan Terteci, președintele Filialei de Cruce Roșie din județul Hunedoara.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.