Micii artiști care aduc primăvara în Valea Jiului

expo
”Primăvara începe cu noi!” Acesta este titlul sugestiv al unei inedite expoziții de metaloplastie care a avut loc astăzi la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani.

Lucrările realizate cu măiestrie de membrii Cercului de Metaloplastie de la Clubul Copiilor din Petroșani sub îndrumarea prof. Cioc Mihaela,  împreună cu lucrările pline de suflet ale elevilor de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” coordonați de prof. Vințan Andronache Luminița, au atras un număr mare de admiratori la vernisajul de astăzi.

Tematica diversă, coloritul lucrărilor și metodele inedite folosite de “micii meșteri” în realizarea lucrărilor lor au surprins pe mulți cunoscătări ale artelor plastice. Demn de remarcat este faptul că printre expozanți s-au numărat și elevi  cu cerințe educaționale speciale, care cu răbdare și multă migală au reușit să scoată din mâiniele lor cu probleme de mobilitate, adevărate lucrări de artă.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul altor copii talentați și inimoși precum Stredii Denisa, Ghira Alexandra, Andrei Laurențiu, Boer Taisa, Socolescu Dragoș, Ceauranu Adelina, Cocheș Denisa, Sibisel Mario, Homan Lorena și Ariana și micuțul, dar talentatul Câmpean Mihnea.

Pe acestă cale felicităm clasa a IX-a E de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” în jurul cărora s-a coagulat un adevărat spirit de echipă.

VERNISAJ EXPOZIȚIE METALOPLASTIE ȘI DESEN / GALERIE FOTO:

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.