Week-end cu reduceri pentru schiori la Straja

ski strajaZilele acestea a nins mult în Straja, așa încât sezonul de schi din această stațiune de pe Valea Jiului se prelungește.

Mai mult, administratorii pârtiilor din stațiunea Straja anunță că, în acest weekend schiori vor beneficia și de reduceri pe teleschiurile Comexim R. Astfel, costul unui skipass pentru o zi va fi de numai 50 de lei, acesta putând fi utilizat în intervalul orar 09:00-17:00.

Începând de vineri și până duminică, vor funcționa teleschiurile 2 și 3, iar pârtiile pe care se va schia în mod cert  sunt Constantinescu, Mutu, Lupului și Canal.

Așadar, poftiți la Straja !

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.