Amatorii de alergare sunt invitați la ”Trofeul Hunedoarei”

trofeu hdIubitorii de sport și cei care doresc să participe la un inedit ”galop de sănătate” sunt invitați, timp de 3 zile – între 1 și 3 aprilie – la Hunedoara.

Clubul Sportiv „Masters Orienteering” Hunedoara în parteneriat cu Primăria municipiului Hunedoara, Federaţia Română de Orientare. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si „Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Hunedoara” organizează în perioada 01-03 aprilie 2016, ediţia a V-a a concursului de orientare în alergare „Trofeul Hunedoarei”.

Trofeul Hunedoarei este o competiţie care se adresează tuturor amatorilor de sport în aer liber şi care promovează un stil de viaţă activ, sănătos. Nu există limită de vârstă!

Înscrierile se pot face la numărul de telefon: 0722281876!

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.