Întâlnirea generațiilor la Inspectoratul de Jandarmi al județului Hunedoara

jandaemi1Duminică  27 martie 2016, Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara a organizat o nouă  ediţie a evenimentului „Ziua veteranilor Unităţii”, sub sloganul „Istoria unei naţiuni se măsoară în ani, fapte şi oameni”. Organizarea întâlnirii între generaţiile de jandarmi a oferit posibilitatea veteranilor şi cadrelor militare în rezervă ce şi-au desfăşurat activitatea în structurile Jandarmeriei să rememoreze faptele de arme şi atmosfera din perioada carierei militare. Ca întotdeauna, aceaste evocări au un puternic caracter emoţional, recepţionat mai ales de noua generaţie de jandarmi.

La eveniment au răspuns „prezent” peste 35 de cadre militare veterani de război jandarm şi cadre militare în rezervă şi în retragere, care şi-au desfăşurat activitatea în unităţile de jandarmi din judeţul Hunedoara.

Manifestarea a cuprins un ceremonial religios şi festivitate de depunere de coroane la monumentul ridicat în memoria eroilor din incinta Centrului de Formare Iniţială şi Continuă a M.A.I. Orăştie.

jandaemi2De asemenea, în semn de respect şi aleasă consideraţie pentru organizarea în fiecare an a „ZILEI VETERANILOR UNITĂŢII”, inspectorul şef al I.J.J. Hunedoara, col.dr. Robert-Iulian Vîţă şi directorul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă a M.A.I. Orăştie, comisar şef de poliţie Ion Bogdan, au primit din partea Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război din municipiul Deva, câte o plachetă de onoare.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.