Lecție de colectare selectivă a deșeurilor la Centrul de zi ”Salvați Copiii” din Petrila

salvati copii1Centrul de zi Petrila al filialei Hunedoara a Organizației Salvați Copiii a fost astăzi gazda unei frumoase lecții de educatie civică, având ca temă colectarea selectivă a deșeurilor.

Peste 120 de copii din orașul Petrila au participat la această acțiune organizată de Consiliul județean Hunedoara, în cadrul unei noi acțiuni de promovare a proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Hunedoara”. Aceștia au demonstrat, prin expozițiile de desene și machete prezentate invitaților, că și-au însușit multe detalii cu privire la modul în care se impune colectarea selectivă a deșeurilor. Eforturile lor au fost răsplătite cu materiale de informare și promovare realizate în cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Hunedoara”.

La evenimentul derulat la Centrul de Zi al Organizației Salvați Copiii din Petrila au participat, vicepreșeidntele Consiliului județean Hunedoara, Vetuța Stănescu, administratorul public al județului, Dan Stoian, precum și  reprezentanti de la SPLAS Petrila si Primaria Orasului Petrila.

”Multumim Consiliului Județean Hunedoara că ne-au ales ca „pionieri” în desfășurarea și aplicarea acestui proiect. Informațiile primite cu această ocazie vor fi transmise dinspre copil spre părinte și astfel sperăm că la Petrila colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o activitate curentă pentru noi toți”, a declarat prof. Valeria Popescu, președintele Organizației Salvați Copiii – Filiala județului Hunedoara.

salvaticopii2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.