Jandarm hunedorean campion la karate

jarndarm premiatHunedoreanul Sorin Avram, subofiţer în cadrul I.J.J.Hunedoara a obţinut locuri fruntaşe la Campionatul Naţional de Karate EUREKA I.K.U. desfăşurat la Timişoara în data de 26 martie 2016. La această competiție au participat un număr de 340 de sportivi din 28 de cluburi.

Subofiţerul hunedorean a obţinut următoarele premii:
– Locul I şi medalie de aur la proba Kumite veterani open;
– Locul III şi medalie de bronz la proba Kata individual veterani;
– Locul III şi medalie de bronz la proba Kata sincron echipe.

Sorin Avram este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara şi practică acest sport de la vârsta de 22 ani, iar pe parcursul anilor a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale. Cele mai importante premii au fost obţinute de către subofiţerul jandarm, la Campionatele Europene de Karate EUREKA I.K.U. desfăşurate în Italia în perioada 2011-2012, competiţii internaţionale în cadrul cărora a obţinut la categoria veterani, Locul II şi medalie de argint şi Locul III şi medalie de bronz.

Pe lângă activitatea profesională Sorin Avram este instructor în cadrul unui club sportiv din Brad, iar în acest an echipa antrenată a obţinut, la acest campionat, Locul I la clasamentul general.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.