La Vulcan a luat ființă Clubul Sportiv Municipal ”Mihai Viteazu”

schiopuPentru că situația clubului sportiv CS Vulcan nu mai permitea continuarea activității sportive în bune condiții, iar prevederile legislative făceau aproape imposibilă susținerea sportului vulcănean de către autoritățile locale, la nivelul administrației publice locale din municipiul Vulcan a fost agreată ideea înființării unui nou club sportiv, care să funcționeze sub directa coordonare a Consiliului local și Primăriei municipiului Vulcan.

După finalizarea tuturor demersurilor legale, Consiliul local Vulcan a aprobat în ședința din 30 martie înființarea noului Club Sportiv care va purta numele ilustrului domnitor român Mihai Viteazu. ”Mihai Viteazu este, neîndoielnic, o figură emblematică pentru toți românii, iar noi, la Vulcan, am dat o măsură suplimentară a respectului pe care-l avem față de acest mare domnitor. Așa se face că, dacă din istorie avem la Vulcan ”drumul lui Mihai Viteazu” care trece de la Merișor la Schela – Gorj prin Pasul Vâlcan, dacă bulevardul principal al orașului și Colegiul Tehnic din Vulcanpoartă de asemenea numele lui Mihai Viteazu, după consultările pe care le-am avut cu domnii consilieri, cu reprezentanții sociatății civile din domeniul sportiv am decis ca numele noului club sportiv al Vulcanului să poarte tot emblema marelui domnitor român care a fost Mihai Viteazu. Eu cred că acest lucru va fi unul de bun augur pentru sportivii noștri”, a declarat Gherghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Tot ieri, în ședința Consiliului local, s-a stabilit ca Președintele Clubului Sportiv Mihai Viteazu din Vulcan să fie desemnat, pentru o perioadă de 6 luni, până la data la care va fi organizat un concurs pentru această funcție, Ioan Dorel Șchiopu. Fost consilier local și fost membru în stafful de conucere al CS Vulcan, Dorel Șchiopu este cunoscut drept omul care a revitalizat secția de șah a clubului sportiv din Vulcan, ai cărei sportivi (în general copii) s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute, în ultimii ani, la competițiile naționale de șah.

Alături de Ioan Dorel Șchiopu, din Consiliul de administrația al noului club sportiv de la Vulcan or mai face parte Dan Voicu, Petre Huiu, Constantin Dragu și Duna Gheorghe.

În circa două trei luni de zile după obținerea tuturor autorizațiilor necesare și după înscrierea în Registrul Sportiv, noul club spotiv de la Vulcan va fi efectiv funcțional și se presupune că acesta va prelua toate secțiile spotive ale fostului CS Vulcan.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.