Alexandra Suciu , ”Pas cu pas” alături de prof. Petronela Baldovin, în drumul spre scenele de valoare ale muzicii românești

copil baldovinPerformanțele artistice ale membrilor cenaclului ”Pas cu pas” din municipiul Lupeni, coordonat de inimosul prof. Petronela Baldovin sunt deja, de o bună perioadă de timp, răsplata meritată a talentului micilor artiști din Lupeni, care fac cinste nu doar acestei comunități locale ci întregii Văi a Jiului.
Ultima performanță vine din partea solistei Alexandra Suciu, care și-a adjudecat ”Marele Trofeu” atât la secțiunea de interpretare muzicală, cât și la secțiunea teatru, în cadrul festivalului ”ArMusik Fest” de la Arad, care a avut loc la finele săptămânii. Performanța confirmă rezultatele obținute de micuța vedetă a Cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni, care a câștigat anul acesta mai multe concusuri artistice locale și naționale. Alături de aceasta, încă mulți alți membri ai cencaclului și-au înscris numele pe lista lungă a laureaților la diverse festivaluri de muzică.
baldovin2Petronela Baldovin vorbește cu mîndrie despre toate aceste performanțe: ”Avem în palmaresul acestui an, deja 6 trofee câștigate la festivalul de la Vulcan ”Fii star în țara ta”, din care 4 la muzică ușoară, un trofeu obținut pe activitatea de teatru și unul pentru muzică populară. Toate aceste performanțe se datorează solistelor de muzică ușoară Alexandra Suciu, Maria-Antonia Petrea, Alexia Vizi, Maria Râpă. Pentru muzica populara și teatru, premiile au fost adjudecate de Alexandra Suciu. Similar, la Festivalul International de Teatru și muzică „LIVE MUSEART COMPETITIONS” de la Oradea, Alexandra Suciu a câștigat Marele Premiu, după o interpretare magistrală a rolului Coanei Chirita, obținând în același timp și Premiul I la canto-divertisment. O altă reprezentantă a cenaclului ”Pas cu pas”, Iulia Bobita a câștigat, la rândul ei, Marele premiu ”Pinochio” la același festival de teatru de la Oradea. Cu puțin timp în urmă, la Festivalul de muzică ușoară și folk „Coloana Infinitului” de la Tg. Jiu, Alexia Vizi a obținut o mențiune iar Maria -Antonia Petrea un premiu special. Trebuie să adaug, cu mîndrie că și eu am primit din partea organizatorilor, o diploma de excelență.  În fine, zilele trecute, la Arad, în cadrul Festivalului de muzică și teatru „ARMUSIK FEST”  micuța noastră vedetă Alexandra Suciu a câștigat, la ambele secțiuni  (teatru și, respectiv canto) Marele Trofeu. Sunt mândră de aceste rezultate și nu pot decât să-i felicit pe acești copii minunați care, deși nu au au mai mult de 7 ani, sunt deja artiști remarcabili ai scenei din România, bucurându-mă totodată de cinstea pe care ei o aduc cenaclului „PAS CU PAS”, dar și Municipiului Lupeni”, ne-a decarat prof. Petronela Baldovin.