Ziua copilului și creativitatea, la Petroșani

tibicopii2La Petroșani, activitățile dedicate de municipalitate marcării Zilei Internaționale a Copiiilor au început astăzi cu organizarea unor inedite competiții dedicate celor mai mici dintre cetățenii orașului.

Astfel, la sala de marmură a Primăriei din Peroșani a avut loc un concurs de desene pe… tricouri, la care au fost invitați să participe elevi de la toate instituțiile de învățământ primar din Petroșani. Copiii au avut astfel posibilitatea să-și testeze talentul și să-și pună în valoare imaginația, prin realizarea unor originale tricouri ”imprimate” cu propriile lor creații.

Cele mai originale lucrări au fost premiate, dar în acelați timp reprezentanții autorităților locale de la Peroșani au oferit premii tuturor participanților.

La eveniment a participat și primar municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta spune că ”atelierul de creativitate pe care l-am organizat astăzi pentru copiii Petroșaniului este un mod potrivit de a întâmpina ziua de mâine, 1 IUNIE, cu evenimentele dedicate lor, copiilor noștri.”

Tot astăzi, în calendarul evenimentelor dedicate Zilei Copiilor, la Petroșani a fost organizat și un interesant concurs de orientare turistică, desfășurat în frumoasa locație a bazei de agrement Brădet.

tibicopii4

tibicopii1

 

tibicopii3