Cristian Merișanu merge înainte ca ”secund” al lui Gheorghe Ile la Primăria Vulcan

ile-merisanuGheorghe Ile și Cristian Merișanu merg mai departe în echipă și în fruntea Administraței Publice Locale din municipiul Vulcan. Astfel, Cristian Merișanu a fost reconfirmat în funcția de viceprimar, în urma unui vot categoric care a întrunit unanimitatea noilor consilieri locali aleși în forul legislativ al municipiului Vulcan.

Evenimenul a avut loc astăzi, odată cu ședința de constituire a noului Consiliu local al municipiului Vulcan, în cadrul cărueia atît consilierii locai, cât și și primarul ales – Gherghe Ile – au depus jurmântul și, odată cu acest lucru au intrat în mod oficial în funcțiile pentru care au fost aleși.

”Vreau să-i felicit pe doamnele și domnii consilieri pentru înțelepciunea cu care au dat astăzi un vot de încredere domnului viceprimar Merișanu. Îmi doresc ca acest spiri de unitate să se oglindească în toate deciziile care vor urma în ceea ce privește proiectele noastre comune de dezvoltare a municipiului Vulcan”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Citiți mai multe despre evenimentul pe care l-a constituit la Vulcan ședința de învestitură a primarului și Consiliului local, în ediția tipărită a ziarului nostru, de luni.

consilu vulcan