Alianța pentru Hunedoara a găsit ”țapul ispășitor” pentru rezultatul alegerilor locale

stepanDeși s-a clasat pe podiumul alegerilor locale din județul Hunedoara, după PSD și PNL, Alianța pentru Hunedoara nu a reușit să-și promoveze decât câțiva dintre candidați în diverse Consilii locale comunale, orășenești sau municipale din județul Hunedoara.

În cursul zilei de ieri, reprezentanții Alianței pentru Hunedoara s-au întâlnit la Petroșani pentru a analiza rezultatele alegerilor locale. În urma analizei, astăzi au apărut și primele decizii radicale, șeful campaniei electorale a Alianței conduse de senatorul UNPR Haralambie Vochițoiu, Daniel Stepan anunțându-și demisia din calitatea de membru al UNPR.

”La finalul unei etape, apreciez că deciziile chiar și dificile, trebuie asumate. Deși rezultatul obținut de Alianța pentru Hunedoara la alegerile din 5 iunie a.c. pentru Consiliul Județean a fost unul bun, pentru o platformă civică recent constituită, plasându-ne pe locul III la nivel de județ după PSD și PNL, în calitate de coordonator al campaniei electorale găsesc necesar să iau asupra mea vina pentru nerealizarea pragului electoral de 7%. A fost un pas greu de făcut, însă ieri, 24 iunie a.c., am renunțat la calitatea de membru al UNPR. Țin să le mulțumesc sincer colegilor și colaboratorilor mei, cât și tuturor celor care au ales Alianța pentru Hunedoara”, a anunțat cu puțin timp în urmă Stepan, pe pagina sa de socializare.