Respect pentru cuplurile de aur ale Vulcanului, sărbătorite în cadrul ”Nedeii Vulcănene” de către comunitatea Vulcanului

neeiepensionari4Și în acest an, în cadrul programului ”Nedeii Vulcănene”, veteranii vieții de familie din municipiul Vulcannau fost invitați de către Consiliul local și Primăria Vulcan să petreacă împreună la ”nunta de aur”. Nu mai puțin de 26 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie au venit la eceastă întâlnire, în care bucuria și emoțiile s-au împletit cu eleganța, bunul gust și respectul reciproc al organizatorilor și beneficiarilor acestui eveniment, deopotrivă.

”O jumătate de secol de căsnicie, de viață trăiță împreună, cu bune și cu rele, cu bucurii și necazuri, cu pasiune și niciodată cu regret, reprezintă poate cel mai frumos exemplu pe care familiile veteran din orașul nostru în prezintă tinerilor care vor să-și întemeieze o viață de familie. Această frumoasă generație de oameni ca au ajuns la fericitul moment al ”nunții de aur” sunt un exemplu nu doar în viața familiei lor, ci un model pentru noi toți prin tot ceea ce, cu pasiune și responsabilitate, cu muncă și dăruire, au făcut pentru întreaga noastră comunitate. Ne-am bucurat și noi, cei mai tineri de această nuntă inedită la care am avut bucuria să luăm parte, unde i-am felicitat pe miri, iar din partea autorităților locale, le-am oferit și un mic dar. A fost o adevărată bucurie, atât pentru mine cât și pentru colegii mei să fim împreună cu toți acești miri, care și-au reînnoit legământul de a rămâne împreună până la capăt. Desigur, au fost și câteva voci mai puțin convingătoare, ale unora dintre bărbații cicăliți de neveste, însă cu toate acestea, continuă să meargă împreună pe drumul căsătoriei. Le doresc tuturor încă o dată sănătate și să se bucure de fiecare zi”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Toate aceste urări se îndreaptă anul acesta spre familiile: Ilie și Margareta Rășină, Janoș și Marta Șip, Constantin și Sabina Vîlceanu, Ioan și Panora Moșilă, Marin și Angela Sterie, Albert și Olga Incze, Doina și Dincă Duț, Viorel și Ana Moțoc, Ioan și Elena Pantilimon, Ioan și Anuța Balaj, Eugen și Maria Lazăr, Ilie și Maria Spac, Mihaly și Jolan Szasz, Emil și Maria Filip, Todor și Ana Puf, Ion și Valentina Paraliță, Constantin și Elena Avram, Dumitru și Paraschiva Gheorghian, Lajos și Elena Farkas, Vasile și Maria Gherghina, Ion și Valeria Iriza, Vasile și Elvira Pătruț, Liviu și Ileana Coban, Petru și Mărioara Jilip, Ioan și Maria Holhoș, Marius și Felicia Monodora Nedelcu.

Tuturor, ”La mulți ani”, sănătoși și fericiți împreună !

nedeiepensionari5

neeiepensionari3

nedeiepensionari7

nedeiepensionari6