Senatorul Haralambie Vochițoiu este noul președinte al PMP Hunedoara

vochitoiu foto nouOrganizația județeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) va fi condusă începând de astăzi de către senatorul Haralambie Vochițoiu. ecizia a fost luată, încă de săptămâna trecută, de conducerea centrală a PMP și a fost validată astăzi de conducerile celor două formațiuni politice hunedorene (PMP și UNPR) care au fuzionat.

Pentru senatorul Vochițoiu, PMP este al cincilea partid din care face parte, după PSM, PSD, PPDD și UNPR. Acesta vede parteneriatul politic cu fostul președinte al României Traian Băsescu drept o garanție a faptului că proiectele sale legislative își vor găsi susținere și în viitorul Parlament al țării. Ca argument al acestui fapt, noul lider al PMP Hunedoara aduce chiar decizia luată, zilele trecute, de conducerea centrală a PMP, de a susține proiectul privind stimularea construcţiei de creşe şi grădiniţe, proiect inițiat anul acesta de senatorul Haralambie Vochițoiu. ”Sunt câteva proiecte de lege depuse în Parlament asupra cărora grupurile parlamentare ale PMP vor insista să fie pe ordinea de zi, să între în dezbatere. Unul dintre ele îl consider extrem de important şi din experienţă proprie, şi anume legea care să stimuleze construcţia de creşe şi grădiniţe. Suntem o ţară cu o natalitate negativă şi, dincolo de indemnizaţiile care au crescut şi s-au dat mamelor, este obligatoriu să dezvoltăm un număr suficient de creşe şi grădiniţe pentru a stimula mamele să aibă copii”, a declarat Traian Băsescu la finalul Consiliului Executiv Naţional al PMP din 17 august.

”Mulțumiri echipei mele de consilieri si celor peste 170 de parlamentari semnatari, ce au facut posibil ca acest proiect sa prindă contur! Ma bucur ca noul Partid Mișcarea Populara l a îmbrățișat si Presedintele Traian Basescu l a introdus pe lista de priorități!Acum sunt sigur ca victoria in alegeri a PMP va însemna realizarea acestui proiect pe cat de ambițios pe atât de necesar!”, apreciază la rândul său, Haralambie Vochițoiu.