Apa Serv continuă campania ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !”

canalizare1Apa Serv continuă campania ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi” cu convingerea că ”Și TU poți face diferența !” Acesta este de altfel mesajul pe care cei aproape 100 de salariați ai operatorului regional al serviciilor de alimentare cu apă potabilă și canalziare din Valea Jiului l-au dus în comunitatea locală pentru a convinge oamenii că utilizarea canalizării publice nu trebuie făcută într-un mod haotic, lipsit de reguli.

Astfel, o nouă etapă a campaniei derulate de Apa Serv Valea Jiului, ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi. Și TU poți face diferența !” s-a derulat astăzi la Petroșani. ”Împreună cu o echipă numeroasă de colegi – peste 75 de oameni, cărora le mulțumesc pentru mobilizare și atitudinea lor exemplară – am fost prezenți în această după-amiază pe străzile din zona de nord a municipiului Petroșani. Am distribuit flyere cu mesajul campaniei, am stat de vorbă cu cetățenii despre ce împlică utilizarea corectă a sistemului public de canalizare dar și despre alte subiecte care țin de activitatea noastră și de așteptările oamenilor. Mă bucur nespus de mult să constat că oamenii apreciază abordarea noastră și că ne dau dreptate. Asta înseamnă că, cel puțin la nivel de comunicare, ne-am atins obiectivul. Îmi doresc însă ca mesajul nostru să aibă același impact și la nivelul atitudinii manifestare de utilizatorii sistemului de canalizare”, spune Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului.

Campania de conștientizare a cetățenilor Văii Jiului cu rivire la modul corect de utilizare a sistemului de canalizare va continua și în perioada următoare. Astfel, săptămâna viitoare, echipele de la Apa Serv vor fi prezente în Vestul Văii Jiului, la Vulcan, Lupeni și Uricani. Apoi, la final, cei de la Apa Serv vor să organizeze chiar și  un maraton de ciclism de la un capăt la celălalt al Văii Jiului prin care să atragă atenția asupra mesajului campaniei noastre: ”Și TU poți face diferența !” 

canalizarea2

***

cabakziarea3

***

canalizarea4

***

canalizarea5