Președintele PMP Petrila părăsește partidul alături de alți 170 de membri

pmp-petrilaOrganizația PMP Petrila ar putea să dispară chiar în pragul alegerilor parlamentare din acest an. Președintele acestei organizații politice, Adrian Mihai Andronache – care îndeplinește și funcția de Președinte al Organziației județene de tineret a PMP, a anunțat astăzi că părăsește această formațiune politică.

Mai mult, gesttul lui Andronache este însoțit de cel al altor 170 de membrii, câți numără la acest moment Mișcarea Populară din Petrila. Potrivit unui comunicat primit la redacție, demisia lui Adrian Mihai Andronache și al celorlalți membrii ai PMP din Petrla este generat de venirea în fruntea acestei organizații politice a senatorului Haralambie Vochițoiu, despre care Andronache afirmă că este omul care a semnat un denunț împotriva fostului președinte al României, actualul lider al PMP, Traian Băsescu.

”Din cauza unor probleme diverse cum a fi neconvocarea mea la ședințele CEJ, informații legate de activittea politică și eventualele candidaturi despre care aflăm doar din paginile ziarelor, felul în care se vorbește cu noi la ședințe etc., probleme care au apărut odară cu veirea în partid a domnului Haralambie Vochițoiu, cel care a semnat denunțul împotriva lui Traian Băsescu, nu mai doresc să fiu membru al acestei organziații, fapt pentru care, împreună cu alți 170 de membrii ne-am dat demisiile din PMP Petrila”, a declarat Adrian Andronache.