Oana Frânc: ”Pensionarii în atenţia PNL-Hunedoara!”

 

oana francuPotrivit purtătorului de cuvnt al PNL Hunedoara, consilierul județean Oana Frânc, echipa PNL Hunedoara este preocupată să vină în faţa cetăţenilor cu proiecte axate pe binele comunităţii, cu fapte, nu cu vorbe, cu oameni profesionişti şi competenţi.

”Parlamentarii PNL au fost singurii care au votat, atât în Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, Legea nr.155/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Această lege se referă la scăderea stagiilor de cotizare de la 30 de ani la 20 de ani la foștii mineri pensionaţi după 1 ianuarie 2011”, explică Oana Frânc.

Potrivit acesteia, în urma demersurilor conducerii PNL-Hunedoara la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, direct la ministrul Dragoş Pîslaru şi la Casa Naţională de Pensii Publice,  sistemul informatic este în aceste zile în testare, iar până la sfârşitul săptămânii va fi operațional.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PNL Hunedoara informează că programul pentru Legea 142/2016 (pensia anticipată parţială) va fi finalizat pe data de 15 octombrie, iar în data de 20 octombrie va fi operațional.

”Parlamentarii PNL au înregistrat mai multe proiecte legislative specifice judeţului Hunedoara, care au fost susţinute de tot grupul parlamentarPNL-Hunedoara solicită celorlalte partide să lase la o parte demagogia şi să vină cu soluţii, cu proiecte, pentru binele judeţului Hunedoara. Câştigători vor fi cetăţenii pe care îi reprezentăm!”, mai spune Oana Frânc.