PMP, primul partid care a depus listele cu semnături pentru alegerile parlamentare

vochitoiu-cu-onacaPartidul Mișcarea Populară a depus, marţi, la Biroul Electoral Central, listele cuprinzând semnăturilor susținătorilor candidaților propuși pentru alegerile parlamentare din decembrie.

PMP a adunat din toată țara un număr de 343.977 semnături, după cum a anunțat secretarul general al PMP Dorel Constantin Onaca. „Avem 343. 977 de semnături depuse. Mai avem la sediu încă 200.000, dar, ca să fim în termen şi să depunem listele de candidaţi pentru diaspora, am făcut depunerea listelor la BEC astăzi”, a declarat la sediul BEC secretarul general al PMP Dorel Constantin Onaca.

La momentul oficial al depunerii listelor de susținători ale PMP la BEC a participat și senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu. ”Azi am avut onoarea să reprezint PMP la depunerea listelor de susținere pentru parlament! Alături de secretarul general dl Onaca si alți colegi. Împreună mișcăm România!”, a declarat Vochițoiu.

În ceea ce privește listele de candidați de la Hunedoara, liderul organizației locale a PMP, Haralambie Vochițoiu spune că, în acest moment sunt centalizate propunerile de candidați, care vor fi analizate și transmise apoi președintelui PMP Traiab Băsescu, acesta urmând să aibă ultimul cuvânt în ceea ce prvește componența nominală a listelor PMP pentru Senat și Camera Deputaților. ”În circa două săptămâni și acest procedeu va fi finalizat, vom avea și ”parafa” președintelui Traian Băsescu și vom anunța cine sunt candidații noștri. Cert este că avem oameni cu expertiză profesională certă, oameni noi, curați care vor câștiga încrederea oamenilor”, a declarat Haralambie Vochițoiu.

Acesta mai precizează că, potrivit unui sondaj realizat n urmă cu o lună în județul Huneodara, PMP ocupra 9% din intenția de vot a hunedorenilor, iar trendul este în creștere, astfel încât, în opinia liderului PMP Hunedoara, alegerile ar putea consemna un scor de 15% în dreptul PMP, ceea ce echivalează cu obținerea unui post de senator și a două posturi de deputați ai acestui partid în județul Hunedoara.

semnaturi-pmp