Tinerii din Consiliul Consultativ de la Petroșani au creat un eveniment caritabil de Crăciun pentru susținerea unei familii nevoiașe din Petroșani

craciul-live-la-petrosani-copyÎn centrul acțiunii noastre stă cel mai frumos sentiment uman speficic Crăciunului: GENEROZITATEA. În acest context se înscrie și evenimentul caritabil organizat de Consiliul Consultativ al Tinerilor din municipiul Petroșani, în parteneriat cu Asociația Casa Pro Urbis și Primăria Municipiului Petroșani.

”Felicit tinerii din Consiliul Consultativ pentru dorința lor de a întâmpina Crăciunul cu fapte bune, dedicate semenilor lor. Evenimentul pe care îl organizăm împreună ne dă nouă tuturor posibilitatea să ne deschidem inimile și să ne manifestăm generozitatea acolo unde prin efort colectiv, putem să aducem bucuria și speranța în viața celor ce au nevoie de atenția și bunătatea noastră”, spune primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Evenimentul, constând într-un concert caritabil care va avea loc în 16 decembrie 2016, de la orele 17,00 la Sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani și propune să aducă în fața locuitorilor din Valea Jiului câțiva dintre cei mai talentați artiști din localitățile Văii Jiului.

Acțiunea are în centru o familie nevoiașă care locuiește lângă Peștera Bolii. Familia Calo a intrat în ultimele luni în atenția preotului Selaje care împreună cu voluntari de la parohia domniei-sale, a reușit să le refacă acoperișul casei, să le refacă zugrăveala.

Însă această familie cu 4 copii cu vârsta de 3,6,8 și 11 ani are nevoie de multe altele pentru a putea asigura un trai acceptabl pentru cei 4 copii. Deși sunt foarte, foarte săraci, sunt curați, au bun-simț.

craciul-live-la-petrosaniFamilia Calo are nevoie de:
1. UN DULAP PENTRU HAINE. 1 MASĂ DE 6 PERSOANE. 6 SCAUNE.
2. DOUĂ DRAPERII PENTRU CELE DOUĂ FERESTRE EXISTENTE.
3. VASE DE BUCĂTĂRIE în stare bună. farfurii, castroane, tacâmuri, căni, tigaie, oală mai mare de ciorbă, pahare.
4. PROSOAPE DE BAIE.
5. UN BUFET DE BUCĂTĂRIE SAU POLIȚE PENTRU VASE.
6. UN FRIGIDER PENTRU ALIMENTE.
7. HAINE, ÎNCĂLȚĂMINTE.
8. LEMNE PENTRU FOC.
9. ALIMENTE PENTRU IARNĂ
10. UN BRAD DE CRĂCIUN.
11. ORNAMENTE PENTRU POM. GLOBURI. BETEALĂ.

”Suntem siguri că împreună putem face viața acestei familii mai bună. Dacă puteți contribui la cele de mai sus, scrieți-ne.
Vă mulțumim. Mulțumim domnului primar Tiberiu Iacob Rdizi pentru susținere. Mulțumim membrilor Asociațieie Casa Pro Urbis pentru implicare și susținere”, spun organizatorii, pe pagina de promovare a acestui eveniment.