Respect seniorilor din comunitatea Petroșaniului !

fdelitate1Pentru a treia oară în acest an, municipalitatea din Petroșani a sărbătorit, în cadru festiv , cele mai fidele familii ale comunității locale, respectiv familiile care în acest final de an au împlinit 50 sau chiar 60 de ani de căsnicie.

”Am invitat la Primărie doamne si domni care și-au respectat angajamentul făcut în momentul când au decis să construiască destinul unei familii, pe baza valorilor perene ale unei vieți împlinite. Merită tot respectul și considerația noastră. La Multi Ani, dragi seniori ai comunității!”, a declarat, cu acest prilej, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Acesta consideră că acest tip de eveniment constituie un moment important pentru comunitatea locală a Petroșaniului, pentru că în fiecare an, circa 50-60 de cupluri de ”aur” și chiar de ”platină” se reunesc la această frumoasă acțiune inițiată de municipalitatea din Petroșani pentru a-și sărbători împreună longevitatea vieții de familie. ”Acești oameni sunt un model pentru noi toți și dacă e să ne uităm la evoluția fiecărei familii ne dăm seama că greutățile pe care noi le avem sunt mult mai mici decât cele pe care dânșii le-au avut, iar puterea lor de a trece cu bine peste toate greutățile, dar și devotamentul lor sunt tot atâtea motive de admirație și prețuire pe care le purtăm acestor familii cu adevărat de aur din comunitatea noastră”,  a mai precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

fidelitate2

În acțiunea de astăzi, găzduită în eleganta sală de marmură a Primăriei municipiului Petroșani au fost premiate cu diplome de fidelitate, apluaze, buchete de flori și un mic dar de nuntă din partea administrației locale următoaree familii de aur ale Petroșaniului: Gheorghe Bucur și Ana BLAJ, Gheorghe și Maria CIOPLOIU, Ion și Ana DOBRIȚA, Aurel și Zorița FRĂȚILĂ, Dumitru și Voichița GABOR, Ladislau-Andrei și Magdalena GABOR, Ioan și Iuliana GALL, Ioan și Ana IONUȚ, Gheorghe și Marina JITEA, Gheorghe și Lucia-Marieta SICHIN, Dumitru și Maria ȘTRUFANGĂ, Ioan și Eszter ZAHARIE. De asemenea, de o atenție aparte s-au bucurat și familiile Ion și Susana DANCIU, respectiv Eduard și Rozalia GYONGYOSI, care au împlinit șase decenii de viață în familie.

fidelitate3