Primele decizii de parlamentar ale liderului PNL Hunedoara, Florin Roman

florin-romanAles pe listele PNL Alba în funcția de deputat, președintele interimar al PNL Hunedoara Florin Roman a depus, la rândul său, astăzi, jurământul de parlamentar, după ce mandatul său a fost validat în plenul Camerei Deputaților. Acesta a precizat că, dincolo de activitatea sa parlamentară, în care va urmări respectarea legii, își va îndrepta atenția și spre reconstrucția necesară a partidului pe care-l reprezintă.

”M-am angajat, atunci când mi-am depus candidatura la Camera Deputaților, să militez pentru reforma în interiorul PNL. Azi s-au făcut în interiorul grupului parlamentar o serie de propuneri, în baza unei liste, refuzându-se o competiție necesară și democratică! De aceea am votat împotriva listelor și am cerut respectarea dreptului de a candida pentru fiecare coleg! Fac aceste precizări pentru ce din baza partidului și pentru susținătorii liberali!”, a declarat Florin Roman.

Liderul PNL Hunedoara, deputatul Florin Roman a precizat de asemenea că astăzi, la Camera Deputaților a votat și împotriva alegerii lui Liviu Dragnea în funcția de Președinte al Camerei Deputaților!