”Angajatul lunii” de la Apa Serv, din nou la datorie

instalator1Titlul de angajat al lunii decembrie în cadrul Apa Serv Valea Jiului nu l-a făcut pe unul dintre laureați să se culce pe lauri ci, dimpotrivă, l-a mobilizat pentru a fi la fel de activ și în acțiunile sale de la începutul noului an.

Astfel, instalatorul Cladiu Popa de la Secţia apă – canal din Petroşani a participat astăzi la executarea unei lucrări în urma căreia mai multe gospodării din zona Turnului de apă din Cartierul Colonie al municipiului Petroşani nu vor avea probleme legate de alimentarea cu apă potabilă, în ciuda temperaturilor scăzute din această perioadă. În acest sens, în decursul acestei dimineţi, în această zonă, a fost montat un golitor mai mare pe conducta de traversare, fapt care asigură alimentarea fară probleme a caselor din zona respectivă.

”Sunt bucuros că vă pot semnala faptul că, atunci când am instituit o competiție internă la Apa Serv Valea Jiului pentru a desemna, în fecare lună, salariați care se evidențiază în activitatea lor de zi cu zi, am fost foarte inspirat. Spun acest lucru după ce, astăzi, l-am văzut chiar cu ochii mei pe unul dintre laureații lunii decembrie – instalatorul Claudiu Popa – în acțiune. Împreună, am fost astăzi pe teren în zona Turnului de apă din Colonia Petroșaniului unde am executat o lucrare în urma căreia mai multe gospodării vor fi protejate de riscul înghețului instalațiilor de apă potabilă. Vreau să-l felicit, din nou, pe Claudiu Popa, care a făcut și de această dată o lucrare de nota zece. Aceștia sunt oamenii Apa Servului, oameni cu care lucrăm zi de zi și cu care ne mândrim”, spune Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Avram a coordonat intervenția de astăzi din cartierul Colonie, împruenă cu inginerul Zoltan Benke.

instalator2