Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan filmează la Castelul Corvinilor

castel hdActorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan filmează în aceste zile, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, un spot de promovare a unui joc de strategie online.

Filmările se vor desfășura până pe 15 ianuarie, timp de câteva ore pe zi, în mai multe săli ale castelului. În perioada în care echipa de producție va lucra în acele săli, accesul publicului vizitator va fi limitat.

„Se filmează un spot publicitar pentru un joc de strategie online. Scenariul prevede ca locație un castel medieval. La Castelul Corvinilor se vor filma câteva dintre secvențele clipului. Echipa de producție a solicitat confidențialitate în legătură cu acest spot”, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.

Actorul Aaron Eckhart este cunoscut publicului din România pentru rolurile din filmele „Cod roșu la Casa Albă” (2013), „Cod roșu la Londra” (2016) și „Sully: Miracolul de pe râul Hudson” (2016).

Jeffrey Dean Morgan a jucat în cunoscutul serial de televiziune „Anatomia lui Grey”, dar și în mai multe filme cum sunt „Inamicul din Umbră” (2011) sau „Curierul” (2012), ce au putut fi văzute de cinefilii din România.

Castelul Corvinilor din Hunedoara apare ca decor în mai multe producții ale unor case de film europene sau americane, monumentul medieval fiind locul în care s-au turnat, printre altele, „Dragonheart 4”, primul clip în VR pentru noaptea de Halloween realizat de canalul Discovery sau „Ghost Rider 2—Spirit of Vengeance”.

AGERPRES