PNL solicită scuze publice de la consiliera PSD care e ”scârbită” de protestatari

pnlpetrosani1Gestul Alisei Bencău, consilier la Cabinetul parlamentar al deputatului PSD Ilie Toma, de a-și exprima indignarea privind protestele de ieri printr-o postare publică pe rețeaua de socializare facebook, au șocat opinia publică. „Scârbiți de ciumele de voi. Așa ne simțim. Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toț iîn India”, a scris Alisa Bencău.

Demersul acesteia nu a rămas fără ecou. Președintele organizației județene PNL Huneodara, deputatul Florin Roman, a reacționat astăzi arătând că, dincolo de dreptul la opinie ale acesteia, calitatea de consilier parlamentar impunea un limbaj ceva mai atent. ”Nu vreau să mă refer la educația consilierei domnului deputat PSD  Ilie Toma, dar îi reamintesc că este plătită din taxele și impozitele încasate de statul român și de la aceste ,,ciume,, , iar dacă vor pleca toți din țară, oriune în lume, nu doar în India unde i-ar ,,teleporta,, ea, nu va mai avea cine să-i plătească salariul de consilier parlamentar”, spune Florin Roman.

Liderul liberalilor hunedoreni îi solicită deputatului PSD Ilie Toma să îi ceară consilierei sale să prezinte scuze publice protestatarilor pe care i-a jignit. ”Anularea contului de pe rețeaua de socializare nu șterge jignirile aduse oamenilor care au ieșit în stradă pentru a susține principiile statului de drept și valorile democrației”, mai spune Roman.

Deputatul liberal precizează că, în cazul în care consilierul parlamentar Alisa Bencău nu va prezenta scuze publice,  își rezervă drepul de a sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.