Ce le-a spus Președintele Klaus Iohannis, parlamentarilor ?

iohannis la parlament2Președintele României, Klaus Iohannis a susțint astăzi un discurs de la tribuna celor două camere reunite ale Parlamentului.

Președintele a precizat că retragerea Ordonanţei 13 şi ”demiterea chinuită” a unui ministru este cu certitudine prea puţin pentru rezolvarea crizei politice în care se află România. În același timp, Iohannis apreciază că alegerile anticipate sunt însă, în această fază, prea mult.

”PSD a creat problema şi tot PSD să vină cu o soluţie între aceste limite. România are nevoie de un guvern puternic, nu unul care cu sfială execută ordinele de la partid. Legiferaţi pentru România, daţi legi bune pentru România, nu pentru un grup de politicieni cu probleme! Ce aţi promis, faceţi!”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele apreciază, într-o postare pe facebook, făcută la scurt timp după discursul din Parlament că ”trebuie să alegem dacă vrem să fim o naţiune puternică, prosperă, cu stat de drept şi justiţie independentă, sau vrem să fim o naţiune slabă, dispreţuită, care pune totul în joc pentru a-i salva pe câţiva din situaţii dificile.”

El crede, de asemena că românii vor putea decide ce cale vor urma, la referendumul convocat de Președintele României.

Urmăriți integral discursul Președintelui Klaus Iohannis în Parlament accesând linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/klausiohannis/videos/1258902677530314/