Tiberiu Iacob Ridzi amintește că s-a scurs un deceniu de la dispariția primarului Carol Schreter

schreterPrimarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi readuce aminte că, în urmă cu 10 ani, pe data de  9 februarie 2007, pleca dintre noi cel care a fost ing. CAROL SCHRETER, la vremea respectivă primar în exercițiu al municipiului Petroşani.

”Cu sufletul încă cernit ne amintim că, în urmă cu exact 10 ani pleca dintre noi Carol Schreter, primar al municipiului Petroşani, un OM deosebit, preţuit de comunitatea în slujba căreia şi-a dedicat întreaga viaţă. un OM deosebit, preţuit de comunitatea în slujba căreia şi-a dedicat întreaga viaţă”, spune Tiberiu Iacob Ridzi într-o postare pe pagina sa de socializare.

Primarul municipiului Petroșani spune despre precedecesorul său în această funcție, Carol Schreter că a fost, înainte de toate, un om de mare valoare.  ”Carol Schretere a fost înainte de toate OM şi abia după aceea director sau primar. El rămâne pentru Petroșani un simbol și, pentru toți cei care l-au cunoscut, un model de urmat atât în ceea ce înseamnă profesionalismul, seriozitatea, cât și OMUL care a știut întotdeauna să îți spună o vorbă bună și să îți dea un sfat mai mult decât benefic”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta se declară privilegiat pentru că a avut șansa de a se forma în munca de administraţie publică alături de fostul primar, Carol Schreter, în calitate de viceprimar al acestuia, în ultimul său mandat. ”Acest OM remarcabil m-a inspirat – şi prin amintirea lui continuă să mă inspire – prin bunătate, prin cumpătare, prin calităţile unui lider autentic, prin probitate morală, profesională și politică. Carol Schreter a știut întotdeauna să rămână un reper și un OM la care te uitai cu mare admirație. Amintirea sa va rămâne veşnic în inimile celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat!”, mai spune Tiberiu Iacob Ridzi.