Încep ”Serbările bucuriei” în Pasul Vîlcan

pasul-valcan telegondolaSâmbătă și duminică, în stațiunea turistică Pasul Vîlcan se derulează cea de-a patra ediție a festivalului de iarnă ”Serbările Bucuriei”. Organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan, evenimentul propune o serie de competiții sportive de schi, sanie, snowboard sau bob, care vor avea loc pe pârtiile din Pasul Vîlcan.

Deschideea festivă a festivalului ”Serbările Bucuriei” este programată pentru sâmbătă, 11 februarie 2017, ora 10,00 la stația de întoarcere a telegondolei.

Programul competițiilor sportive este următorul:

cupa pasul valcanSâmbătă, 11 februarie 2017:

  • ora 11,00 – concurs de săniuțe, categoria de vârstă 10-15 ani.
  • ora 11,00 – concurs de bob, categoria de vârstă 10-15 ani.
  • ora 11,00 – concurs de snowboard, categoria peste 14 ani.

Duminică, 12 februarie 2017:

  • ora 11,00 – concurs de ski alpin, toate categoriile de vârstă.

Pentru competițiile de sâmbătă, festivitatea de premiere a câștigătorilor este programată pentru ora 14,00 în zona stației de întoarcere a telegondolei, iar pentru competiția de ski alpin, premierea câștigătorilor va avea loc duminică, de la ora 14,00 în zona stației de întoarcere a telegondolei.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, sune că autoritățile locale au pregătit numeroase premii, diplome, cupe și medalii pentru câștigători și competitori. În plus, acesta precizează că sâmbătă și duminică, în vederea participării la acest eveniment, copiii și elevii beneficiază de accesgratuit în stațiune cu telegondola. ”Așteptăm vulcănenii, dar și pe toți cei care doresc să se bucure împreună cu noi de aceste serbări ale zăpezii să vine n acest weeek-end în Pasul Vîlcan”, spune Gheorghe Ile.

Regulamentul competițiilor din Pasul Vîlcan îl regăsiți în imaginea de mai jos.

regulament concurs pasul vilcan