Companii private interesate de forța de muncă din Petrila

angajariUna din firmele care în urmă cu câțiva ani și-a desfășurat activitatea la Petroșani, caută acum muncitori din Valea Jiului.

EUROSPORT DHS (fabrica de biciclete, așa cum este cunoscută), și-a anunțat disponibilitatea de a angaja un număr de peste 100 de persoane iar salariile și compensațiile sunt motivante.

“Cei de la firmă ne-au solicitat ajutorul. Vor să angajeze peste 100 de persoane la fabrica de la Deva. Celor interesațI le oferă transport gratuit. Salariul de bază este minimul pe economie la care se adaugă diferite bonusuri. Cei care vor lucra ore suplimentare, de luni până vineri, vor beneficia de un bonus de 175%, iar pentru zilele de weekend șI sărbători legale bonusul este de 200%. În plus se mai acordă șI alte bonusuri”,a declarat Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.

Reprezentanții firmei EUROSPORT DHS au fost la Petrila în cursul zilei de ieri (luni, 13 februarie) unde au discutat cu persoanele interesate pentru ocuparea acestor locuri de muncă, locurile disponibile fiind ocupate în totalitate, urmând ca angajările să se facă în cel mai scurt timp posibil.

Primăria Petrila încearcă prin orice mijloace să atragă investitorii iar în acest sens edilii de la Petrila vor să realizeze și hale de producție. Preocuparea esenţială este activitatea continuă de informare a acestora, facilităţile care pot fi acordate în conformitate cu legislaţia în vigoare, terenurile puse la dispoziția investitorilor, precum și infrastructura și utilitățile de care pot beneficia dacă investesc la Petrila.

Autorităţile locale sprijină investitorii în perioada de înfiinţare. Totodată investitorii beneficiază de asistenţă şi implicare directă pentru obţinerea într-un timp cât mai scurt posibil a tuturor certificatelor, autorizaţiilor, permiselor, etc. care sunt eliberate de Primăria Orașului Petrila, consultanţă şi sprijin în relaţia cu instituţiile pentru facilitarea realizării investiţiei.

Daniel P. BOLOG