Analize de bilanț și proiecte de viitor la UTCAR Vest

utcar1Miercuri 15 februarie a avut loc prima ședință, din acest an, a Consiliului director al Uniunii Teritoriale a Caselor de Ajutor Reciproc din Regiunea Vest.

Cu această ocazie s-au prezentat realizările caselor de ajutor reciproc afiliate, dar și cele ale Uniunii, înregistrate în activitatea din cursul anului 2016. ”Așa cum era de așteptat, în urma rezultatelor foarte bune, apreciate de toți membrii Consiliului director, U.T.C.A.R. Regiunea Vest deține în continuare prima poziție la nivel național atât din punct de vedere al volumului de activitate cât și al performanțelor”, a declarat Paul Petreanu, Director Executiv al U.T.C.A.R. Regiunea Vest.

În cadrul întâlnirii reprezentanților unităților CAR din Regiunea Vest, din care fac parte și casele de ajutor reciproc din județul Hunedoara,  s-au prezentat, analizat și aprobat coordonatele managementului strategic pentru anul în curs, precum și principalele obiective de viitor în viziunea dezvoltării durabile și a respectului față de membrii C.A.R.