Fotbal / Parângul Bumbești – Inter Petrila (2 – 7), meci amical de pregătire la Sadu

Amical Parangul-Inter1Primul meci amical de pregătire și prima victorie consemnată de Inter Petrila în partida de la Sadu, în compania echipei Parângul Bumbești Jiu, selecționată a județului vecin, aflată pe locul patru în clasamentul gorjean al Ligii a IV -a.

Cu excepția vântului care a pus câteva probleme, vremea a fost destul de bună pentru fotbal, partida s-a disputat pe un teren uscat, județul vecin având o climă mai calmă și terenuri practicabile.

Victoria a aparținut petrilenilor cu scorul de 2 – 7, partida s-a disputat în trei reprize a câte 30 minute cu pauză de cinci minute, dând ocazia ambilor antrenori de a-și rula toți jucătorii în teren.

Se poate deci spune că nu scorul a contat ci faptul că a fost un foarte bun prilej de verificare pentru ambele echipe înainte de returul campionatului din martie.

Consemnez că golurile Petrilei au fost marcate de Florin Dobre (2), Bogdan Keszeg (2), Adrian Dolha (2) și Bogdan Matei (1).

Următorul meci amical al echipei Inter Petrila este programat miercuri, 22 februarie, de la ora 16,30, în compania formației Măgura Pui.

Daniel P. BOLOG

Amical Parangul-Inter