8 Martie exclusivist la Hotel Rusu, în masivul Parâng

rusuRăsfățul culinar, estetic și de ambianță sunt ingredientele propuse de Hotel Rusu celor care doresc să transforme, anul acesta, ziua doamnelor și domnișoarelor, într-un 8 Martie exclusivist.

Administratorii elegantei locații turistice din masivul Parâng – HOTEL RUSU – au pregătit pentru sărbătoarea de 8 Martie din acest an, un meniu concurent cu cele mai sofisticate restaurante din România. Beneficiind de pe acum de serviciile unui bucătar inspirat și deosebit de talentat în arta culinară – Cheff Paul – Hotel Rusu pune pe masa clienților săi un meniu festiv absolut fabulos, menit să macheze Ziua Femeilor. Saint Jaques în crustă de castane, piure de dovleac copt, gnocchi de migdale, sos de trufe, medalion de curcan cu mousse de caise, soufflé de dovlecei, amuse-buche de somon, jeleu de mango, spumă de portocale, pavlova cu Chantilly și fructe de pădure, sunt doar câteva din vedetele unui meniu de excepție care constituie o premieră culinară nu doar pentru Hotel Rusu, ci pentru întreaga ofertă de meniuri din regiunea Văii Jiului.

În plus, pentru acest eveniment, Hotel Rusu a apelat și la serviciile unui apreciat DJ, care va întreține atmosfera de sărbătoare la masa festivă de 8 Martie: DJ Coco.

Cu o astfel de ofertă, nu este de mirare că locurile disponible pentru seara de 8 Martie au fost deja rezervate în totalitate, cu mai bine de o lună înainte de ziua evenimentului. Pentru a răspunde însă cererii masive primite din partea celor care-și doresc un răsfăț culinar, estetic și de ambianță pentru cele mai dragi persone din viața lor, administratorii Hotel Rusu anunță că serile speciale de Ziua Femeii vor fi organizate și în zilele de 9, respectiv 10 martie. Evenimente exclusiviste la care sunteți așteptați să luați parte. Evident, în limita locurilor disponibile.

rusu 8 martie