Dan Marinescu și liberalii vulcăneni continuă tradiția mărțișorului

marinescu 1 maetieO frumoasă acțiune inițiată de președintele PNL Vulcan, Dan Marinescu, încă de acum 7 ani, pe vremea când era președinte al organizației liberale de tineret  TNL Vulcan a reunit, de 1 Martie, o echipă de fruntași liberali vulcăneni, care au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din această localitate, în dorința de a le aduce un zâmbet pe chip și o primăvară în suflet.
”Este într-adevăr, o acțiune pe care am început-o în urmă cu 7 ani, la organizația de tineret a PNL Vulcan. Atunci, am denumit acest proiect civic ”Tineri cu bun simț, într-o Românie a bunului simț”. Eu cred că avem datoria de duce mai departe tradițiile strămoșești, iar în ceea ce privește acest frumos obicei al Mărțișorului, datoria noastră de a-l promova este cu atât mai mare cu cât tradiția acestuia este specifică doar românilor și altor câteva țări învecinate nouă”, spune Marinescu.
Însoțit de un grup de tineri cărora Dan Marinescu încearcă să le insufle acest spirit de sărbătoare și de respect, liberalii au împărțit mai multe mărțișoare vulcănencelor întâlnite pe străzile orașului în prima zi de primăvară. ”Am încercat, prin gestul nostru, să aducem un început de primăvară mai frumos pentru vulcăneni, așa cum facem de câțiva ani, cu drag și cu bun simț, acest gest”, mai spune Marinescu.