Ludovic Orban vine la Deva în ”campania electorală” pentru alegerile interne din PNL

vulcanpnl1Ludovic Orban se întâlnește astăzi, la Deva, cu liderii organizațiilor PNL din județul Hunedoara. Întâlnirea are loc în cadrul turneului național pe care Orban îl întreprinde pentru a cere susținerea liberalilor în perspectiva alegerilor pentru funcțiile de conducere din PNL. Ludovic Orban este prmul dintre fruntașii liberali care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al PNL, în alegerile ce vor avea loc în acest an.

„Am capacitatea să particip la reconstrucția PNL după alegerile parlamentare care au avut loc la sfârșitul anului trecut, practic la renașterea PNL, pentru ca PNL să redevină forța politică de dreapta care să asigure dezvoltarea și modernizarea României și care să aibă capacitatea să câștige toate alegerile care vor urma, după Convenția Națională care va avea loc la sfârșitul lunii iunie. (…) Prima trecere în fiecare județ este o trecere care are rolul de a asculta ceea ce spun colegii mei de partid de la ‘firul ierbii’, de a înțelege ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL, de a înțelege ce consideră ei că s-a greșit în deciziile partidului. (…) În consultările pe care le-am avut până acum, dar care vor continua în toate județele, am avut probleme legate de leadership, probleme de mesaj politic, de lipsă de credibilitate a multora dintre comunicatorii PNL, probleme foarte serioase legate de funcționarea internă a partidului, de nerespectare a statutului partidului. Cam acestea sunt, pe scurt, problemele pe care în mare parte și eu le consider problemele principale ale partidului”, a declarat Ludovic Orban, ieri, după întâlnirea cu echipa PNL Gorj.

La Hunedoara, Ludovic Orban se bucură de sprijnul mai multor organizații liberale, inclusiv a președintelui PNL Hunedoara, deputatul Florin Roman, astfel că este de așteptat ca, după întâlnirea de astăzi, liberalii hunedoreni să-și anunțe sprijinul pentru candidatura lui Ludovic Orban la șefia PNL.

Foto: Luvodic Orban la Vulcan, în campania pentru alegerile parlamentare/Arhiva