Pregătiri pentru Ziua Mamei la școlile din municipiul Vulcan

ile13Nu încape nici umbră de îndoială că, pentru orice mamă din lume, cadoul perfect de 8 Martie îl reprezintă felicitarea personalizată, confecționată la școală de copilul său.

Pentru o astfel de surpriză se pregătesc intens și elevii de la Școala gimnazială nr. 5 a Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan. Zilele trecute, atelierul de creație s-a transformat și într-o inedită șezătoare la care au luat parte, alături de copii, educatori și învățători, și câțiva părinți, ba chiar și primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile.

Acesta spune că a trăit câteva ore cu adevărat speciale alături de copii, împreună cu care a cântat, a dansat și s-a bucurat de fiecare moment. Le mulțumesc doamnelor învățătoare de la Școala Nr.5 pentru momentele dăruite în compania mamelor și copiilor care au creat cu multă daruire felicitări pentru 8 Martie și mărțișoare unicat pentru venirea primăverii. Bineînțeles că am trecut și eu prin experiența îmbrățișărilor primite de la elevii doamnei directoare Aurora Istratie, fapt care m-a emoționat nespus”, a descris Gheorghe Ile evenimentul la care a luat parte la Școala nr. 5.

ile14

Lucrările realizate în cadrul acestui atelier didactic, constituie acum și tema unei frumoase expoziții care a transformat pereții din sălile de clasă în veritabile simeze artistice. Așa vor rămâne până la mijlocul săptămânii viitoare, când felicitările de Ziua Mamei vor ajunge la destinatare drept cel mai frumos cadou al unei zile special.

În altă ordine de idei, trebuie să menționăm faptul că, potrivit unui frumos obicei, și Administrația Publică Locală din municipiul Vulcan va organiza o serie de evenimente special dedicate Zilei Femeii. ”Încă de pe acum le transmit doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru multă sănătate și fericire, cu ocazia zilei de 8 Martie și le doresc ca toate visele să li se îndeplinească. La mulți ani !”, transmite primarul Gheorghe Ile.

ile11

ile12

ile15