Mii de flori și gânduri bune pentru femeile din Lupeni, din partea bărbaților din PSD

psdlupeni82Dincolo de gândurile bune și urările transmise doamnelor și domnișoarelor, direct sau prin intermediul rețelelor de socializare, bărbații din cadrul echipei PSD Lupeni au găsit de cuviință ca și în această frumoasă zi dedicată femeilor, să le iasă și în întâmpinarea acestora, în oraș, așa cum se cuvine.

Din acest motiv, municipiul Lupeni părea astăzi, la un moment dat, a fi de-a dreptul ”indundat”, de bărbați galanți, cu brațele pline de flori, oferite în dar doamnelor și domnișoarelor din această localitate, cu ocazia  sărbătorii de 8 Martie.

În fruntea numeroasei delegații a Organizaţiei PSD Lupeni s-au aflat, ca întodeauna, preşedintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele executiv Iacob Mesaroş şi consilierii locali ai PSD din municipiul Lupeni.

”Astăzi este o zi specială și am considerat că este de datoria noastră să marcăm acest lucru într-un mod special. De aceea, împreună cu colegii mei din Organizaţia PSD Lupeni am ales acest mod de a le transmite gândurile noastre tuturor femeilor din municipiul Lupeni. Sigur, profit de ocazia de a transmite, și pe această cale, mulţumirile noastre pentru doamnele şi domnişoarele din comunitatea noastră, din viața noastră. Le mulțumim  pentru tot ceea ce fac pentru noi, bărbaţii, și dorim să le asigurăm de toată consideraţia şi tot respectul nostru. Tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni, Valea Jiului, judeţul Hunedoara şi din întreaga ţară le dorim multă sănătate, să fie iubite şi fericite alături de cei dragi! O Primăvară fericită!”, ne-a declarat președintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță.
psdlupeni81
psdlupeni83
psdlupeni84