Valea Jiului, rezultat bun la ”Jerusalem Marathon 2017”

maraton jerusalimNumai 41 de secunde i-au lipsit sportivei Crina Buzgan din Petroșani pentru a ”prinde” un loc pe podiumul competiției de semimaraton de la Jerusalim (Israel) care a avut loc în acest zile în cel mai cunoscut oraș de pe pământ.

Crina Buzgan  s-a clasat pe locul IV la proba de 21,1 km (la categoria sa de vârstă), respectiv pe locul V în clasamentul general. Ea a reprezentat la acest concurs Asociația Sportivă Bike&Run din Petroșani, fiind însoțită chiar de către președintele aceste asociații, un alt sportiv performant al Văii Jiului, Avram Iancu.

”Este un rezultat incredibil pentru Crina Buzgan care a reușit un timp excelent la acest concurs, ocupând un absolut onorant loc IV într-o competiție internațională cu o participare de câteva mii de alergători din întreaga lume. Felicitări, Crina !”, a spus Avram Iancu, președintele AS Bike&Run din Petroșani.

La rândul său, sportiva Crina Buzgan spune că este mândră că a putut participa la o competie internațională minunată,  care a reunit la start zeci de mii de participanți. ”Am avut și eu norocul să particip la proba de semimaraton 21.1 km, unde am înregistrat un rezultat neașteptat pentru mine, locul 5 open și locul 4 la categoria de vârstă 20-39 ani. Mulțumesc tuturor care au făcut posibilă participarea mea la acest concurs”, a spus Crina Buzgan.