Schimbare liberală în Consiliul județean Hunedoara

oprisa noul consilier pnlOrganizația județeană a PNL Hunedoara a decis retragerea sprijinului politic pentru consilierul județean Valeriu Bejinariu. Acesta și-a pierdut nu doar calitatea de embru al PNL, ci și pe cea de consiler județean, potrivit legii.

Astfel, potrivit Ordinului Prefectului Județului Hunedoara nr.38/2017 privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean în Consiliul Județean Hunedoara exercitat de domnul Bejinariu Valeriu, un mandat de consilier judeţean de pe lista Partidului Național Liberal la alegerile locale din anul 2016 a rămas vacant.

În urma rezultatului alegerilor locale din 2016, următorul supleant pe lista de consilieri județeni ai Partidului Național Liberal este domnul Oprișa Ioan Florin. Acesta a fost validat în funcția de consilier județean și a depus jurământul la începutul ședinței ordinare a Consiliului Județena Hunedoara de vineri, 31 martie.

Noul consilier județean al PNL va activa în cadrul Comisiei pentru Servicii publice, comerţ, turism, privatizare, sprijinirea IMM-urilor si relaţia cu patronatul, respectiv în Comisia de analiză a asocierii si colaborării cu alte autorităţi ale administraţiei publice, instituţii si agenţi economici din ţară si străinătate precum si dezvoltare regională.