Universitatea din Petroșani își promovează oferta academică în toate liceele din județul Hunedoara

ofertaacademica1În dorința de a reuși să atragă cât mai mulți studenți debutanți în cadrul specializărilor disponibile în oferta universitară aferentă anului 2017, cadrele didactice de la Universitatea din Petroșani au pornit deja o campanie de promovare a acestei oferte.

De această dată, modul de abordare al potențialilor studenți este unul direct, complementar modalităților clasice de promovare. ”Am decis să acționăm în mod direct, pentru a le explica elevilor din clasele a XII-a de la toate unitățile de învățământ liceal din județul Hunedoara și nu numai, care sunt atuurile de care ar putea beneficia alegând, pentru continuarea studiilor, una dintre specializările de licență de la cele 3 Facultăți ale Universității noastre. Spre surprinderea noastră, deja am constatat o creștere a interesului manifestat de elevi, în urma în urma vizitelor corpului nostru academic la mai multe Colegii din județ, fapt care ne încurajează să sperăm că vom acoperi integral cifrele de școlarizare propuse pentru viitorul an universitar”, este de părere prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Univrstății din Petroșani.

Vizate sunt, în principal liceele de profil tehnic din Valea Jiului, de la Hunedoara și Deva, dar și celelalte unități de învățământ liceal, unde dascălii de la Unversitatea din Petroșani vor ”descinde” în prioada imediat următoare pentru a le prezenta viitorilor absolvenți oportunitatea de a deveni studenți la una dintre cele mai apreciate universități tehnice din România – Universitatea din Petroșani.

ofertaacademica2

ofertaacademica4