Bugetul municipiului Lupeni a fost adoptat

prima upeni1Consiliul local al municipiului Lupeni a adoptat astăzi, n cadrul unei ședințe extraordinare, bugetul local pentru anul 2017 al Adminstrației Publice Locale din această localitate.

Potrivit reprezentanților administrației locale, aprobarea bugetului în forma propusă de primarul interimar Iacob Mesaroș asigură atât buna funcționare a administrației locale, cheltuielile curente precum și continuarea investițiilor care vizează modernizarea localității.

Aprobarea Bugetului local al municipiului Lupeni pentru anul 2017 a fost salutată și de către senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni, formațiune care deține majoritatea în cadrul Consiliului local al municipiului Lupeni. ”Bugetul Primariei municipiului Lupeni a fost adoptat! Proiectele începute în mandatul meu de primar vor fi finalizate! Multumesc echipei de consilieri PSD: Mesaros Iacob-Viorel, Rodica Cîmpean, Basarab Mihai, Resmeriță Lucian, Marcel Daniel Rad, Romosan Iliuta-Adrian, pentru ca a votat Bugetul Primariei Municipiului Lupeni!”, a scris, pe pagina sa de facebook, Cristian Resmeriță.

Acesta a postat și câteva imagini cu lucrările de modernizare a infrastructurii din Lupeni care se execută în acest moment în localitate.

asfalt1