Minute și net în roaming de la Vodafone, fără costuri suplimentare la abonament și cartelă

20 de aniVodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, oferă în premieră clienților persoane fizice, utilizatori de abonamente și cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare,beneficiile naționale de minute și de date și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit dintoate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România și este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum și pentru cei care își activează extra-opțiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonații Vodafone România în roaming în Spațiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pasînainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitală din România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitateade a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Și cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute și de date incluseși în țările din Spațiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toți cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internațional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetareOvum.Studiul arată că, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinații, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinații oferite de ceilalți operatori.

Lista completă a țărilor în care serviciile de roaming 4G ale Vodafone România sunt active este disponibilă aici.